Quinton лаборатории са фармацевтичните лаборатории, които произвеждат Quinton морска плазма. Студена микро-филтрирана морска вода извлечена от местата, определени от френския физиолог и биолог Рене Кинтон. Фармацевтичните лаборатории Quinton, са наследили работата на Рене Кинтон. В тях стриктно и последователно се придържат към оригиналния метод на основателя си, и се управляват съгласно Европейската фармакопея.

Производството на морска плазма чрез студена микро-филтрация има световен патент. Полученият продукт  е бактериологично чист, и не се подлага на термична обработка.

В лаборатории Quinton има експерти, които са абсолютни световни лидери в тази област. В лаборатории в Аликанте, където е седалището на компанията “Лаборатории Quinton”, работят при много строги фармацевтични условия на най-високо ниво. Всяка нова серия, произведена от морската плазма се подлага на няколко тестове и внимателен анализ от други сертифицирани лаборатории. Полученият продукт има особено уникален минерален състав поради своите прилики на минерали и микроелементи, съответстващи на вътрешната среда на организма ни. Във всяка ампула има 78 минерали и микроелементи. Това е единствения производител в света на тези продукти в съответствие с оригиналната технология на Рене Кинтон. Изследванията и производството са фокусирани изключително върху използването на разтвори на морската плазма.

Разпространението на морската плазма по целия свят расте все повече.

www.laboratoiresquinton.com
Към нашите продукти