Доставките се извършват от куриерска фирма ЕКОНТ.

 

Преглед на стоката преди плащане. 

Всички клиенти имат и възможност за получаване на стоката директно от офиса на фирмата ни, но само след като клиента е направил предварително поръчка и е получил потвърждение от офиса за деня и часа за получаване й. 

Срокове за доставка на стоките:

Срокът на доставката е 1-2 работни дни и 3-4 дни за по-малките населени места, в зависимост от графика за обслужване на населеното място съгласно графика за обслужване на куриера. Точната информация за доставката и срока може да видите на сайта на куриера, който сте избрали за вашата доставка.
В инзвънредни случаи или при непредвидено затруднение в обработването на поръчките срокът може да бъде удължен.
При наличие на обстоятелства водещи до забавяне изпълнението на поръчката клиентът ще бъде навременно уведомен на посочения телефон за контакти.
• Не се извършват доставки събота, неделя и през официални празници. По изключение с доплащане според тарифата на куриерската фирма, може да си получите стоката в събота, но само след предварително изразено от Вас желание.
• Поръчките, направени след 13.30 ч. може да се обработят и на следващия работен ден.
• Времето за доставка е в рамките на работния ден на куриерската фирма.

Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да върне стоката в срок от 15 календарни дни, считано от датата на получаване на стоката, ако стоката не е ползвана, разпечатвана, с нарушен търговски вид съгласно член 50 от Закона за Защита на Потребителите (ЗЗП), както и при всички неупоменати случаи се прилагат разпоредбите на Закона за храните. Връщането на стоката е за сметка на клиента. Не подлежат на връщане препарати и репеленти.

* Всички цени са в български лева с включен ДДС.